innerftlogo
  • Twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Yrittäjyys - Hallinto - Liiketoiminta

ala_yrittaminen (1).jpg

Yrittäjyyden – hallinnon ja liiketalouden ala tarjoaa monipuolisesti yrittäjyydessä tarvittavien taitojen kartuttamista. Unelmoitko yrittäjäksi ryhtymisestä? Vai onko sinulla kenties jo valmis liikeidea jota haluaisit hioa toteuttamista varten? Katso lisää ja hae meille!

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta on järjestetty Ahlmanilla vuodesta 1995. Vuosittain järjestetään myös maaseutuyrittäjille suunnattu yrittäjän ammattitutkinto, joka oikeuttaa samalla nuorenviljelijän aloittamisen tukeen. Lisäksi tarjontaamme kuuluu startti kurssi, joka oikeuttaa nuoren viljelijän aloittamistukeen.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston laajat ja historialliset puistot ja uudet nykyaikaiset oppimisympäristöt tarjoavat innostavan ympäristön oppimiseen. Uudet dialogi ja TVT luokkamme antavat uudella tavalla mahdollisuuden innovatiivisiin opintoihin. Oppilaitoksemme tekee tiivistä yhteistyötä yrittäjäjärjestöjen, pankki- ja vakuutuslaitosten sekä ELY-keskuksen kanssa.

Omatoimisuus, vuorovaikutustaidot, halu kehittyä ja haastaa itseään, uskallus ja rohkeus kokeilla erilaisia asioita sekä innostunut asenne – nämä ominaisuudet ovat avainasemassa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskeltaessa. Vastuunotto omista opinnoista ja niiden etenemisestä vaatii opiskelijalta sitoutumista ja itsensä johtamista, mutta antaa myös paljon.

KOULUTUS
PAIKKAKUNTA
HINTA
AJANKOHTA
 
Maatalousyrittäjän startti - Maatalousalan ammattitutkinto Tampere 04.10.2019 - 18.06.2020 TUTUSTU