innerftlogo
 • twitter
 • facebook
 • LinkedIn
 • youtube

Viivasta väriin ja tilaan -piirustuskurssi
- Arto Väisänen

 • Ilmoittautuminen
  9.6.2019 mennessä
 • Kurssiaika
  1. - 6.7.2019

Kuvaus
Kurssilla perehdytään piirtämiseen monipuolisesti eri tekniikoiden kautta, värin maalauksellisia mahdollisuuksia unohtamatta. Tällä kurssilla tutustumme lisäksi kolmiulotteiseen viivaan, jossa yhdistyy piirtäminen ja veistäminen. Kurssilla käymme läpi konkreettisine esimerkkeineen piirtämisen välineitä, kuten erilaiset lyijykynät, hiilet, hiilikynät, mustat ja värilliset liidut sekä paperit lisäksi tutustumme myös niiden soveltuvuuteen eri tekniikoihin. Harjoittelemme tussimaalausta japaninpaperille ja sen liimaamista kankaalle. Kurssin käytössä ovat värilliset musteet. Meditaatiomaisilla tehtävillä avataan viivaa erilaisilla nopeilla harjoitteilla aamuisin.

Kurssin tarkoituksena on vahvistaa omaa ilmaisua viivan, rytmin, sommittelun ja värinkäytön kautta. Haemme vapautunutta ilmaisua ja rohkeutta kokeiluun sekä seikkailumieltä. Jokainen etenee kuitenkin omista lähtökohdistaan omaan tahtiin.

Ahlmanin opistolla on upeasti hoidettu perinnepuutarha erilaisine kukkalajeineen, joka tarjoaa runsaasti kiinnostavia aiheita niin värin kuin viivan käyttöönkin. Lisäksi teemme puutarhaan yhdessä kolmiulotteisen teoksen langoista ja luonnon materiaaleista.

Kohderyhmä
Piirtämisen monipuolisuudesta ja ilmaisun mahdollisuuksista kiinnostuneille vasta-alkajille sekä jo pidempään piirtämistä harrastaneille.

Opettaja Kuvataitelija Arto Väisänen

Aika 1. - 6.7.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 • 520 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).
 • 360 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 9.6.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu, jossa on tietoa myös mukaan otettavista välineistä, lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoja
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Viivasta väriin ja tilaan -piirustuskurssi

Opettajana
Arto Väisänen

Ahlman Tampere