innerftlogo
 • twitter
 • facebook
 • LinkedIn
 • youtube

Vesiväristä sekatekniikkaan
- Aura Hakuri

 • Ilmoittautuminen
  16.6.2019 mennessä
 • Kurssiaika
  8. - 13.7.2019

Kuvaus
Kurssilla perehdytään maalaamisen sekatekniikkaan ja rohkaistutaan yhdistelemään erilaisia materiaaleja ja tekniikoita toisiinsa mm. vesiliukoisia värejä (vesivärit, peitevärit, värilliset musteet ja tussi), värikyniä, pastelliliituja ja paperin lisäksi kokeillaan myös muita materiaaleja maalausalustoina.
Opetuksessa näytetään konkreettisia esimerkkejä eri tekniikoista. Tavoitteena on hyödyntää eri työmenetelmien ja materiaalien käytöstä saatua erilaista ”jälkeä”. Sekatekniikkahan on vaivaton ja luonnollinen tapa monipuolistaa omaa kädenjälkeään sekä laajentaa ilmaisua. Tätä tarkoitusta tukevat kurssilla tehtävät niin lyhyt- kuin pitkäkestoiset harjoitukset.

Kurssilla pohditaan kuvan tekemisen sisältöä, sekä oman työskentelyn ja materiaalin mahdollisia rajoja ja rajoituksia. Kuinka niitä voi ylittää ja ratkoa.
Sekatekniikan laaja-alaisuus, yllättävät yhdistelmät ja leikkimielisyys ovat oleellinen osa työskentelyprosessia. Ne auttavat kulkemaan kohti oivaltamisen ja löytämisen iloa sekä rohkaisevat omien rajojen ylittämiseen. Tavoitteena on tunnistaa oma henkilökohtainen lähestyminen kuvan tekemiseen.

Ahlmanin vehreä kampus rakennuksineen tarjoaa myös monia mahdollisuuksia tehdä havaintoon perustuvia harjoituksia.

Kohderyhmä Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille ja jo asiaan perehtyneille.

Opettaja Kuvataitelija Aura Hakuri.

Aika 8. - 13.7.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 • 520 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).
 • 360 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 16.6.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu, jossa on tietoa myös mukaan otettavista välineistä, lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoja
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Vesiväristä sekatekniikkaan

Opettajana
Aura Hakuri

Ahlman Tampere