innerftlogo
 • twitter
 • facebook
 • LinkedIn
 • youtube

Studiotyö ja demoäänittäminen - Sami Kainulainen

 • Ilmoittautuminen
  26.5.2019 mennessä
 • Koulutusaika
  17. - 19.6.2019

Kuvaus
Kurssilla tutustutaan studiotyöskentelyyn, laitteisiin ja äänittämisen perusteisiin toimintapainotteisesti. Käydään läpi tarvittava kalusto niin koti- kuin ammattitasoisenkin studion tarpeisiin, tutustutaan erilaisiin mikrofoneihin ja tavallisimpiin mikrofonitekniikoihin, moniraitaäänityksen workflow'hun sekä audioeditointiin ja miksaukseen. Kurssilla on luvassa myös tositoimia, ja käytännön harjoitteena pääsemme kurssilla toteuttamaan biisintekokurssilaisten demoäänitykset.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu kaikille äänittämisestä ja miksaamisesta kiinnostuneille musiikin harrastajille, joiden intresseissä on saada koti- tai projektistudiossa työstettyä esimerkiksi demoäänitys. Aiempaa tietämystä tai osaamisesta aiheesta ei vaadita, mutta se on eduksi. Kurssista saa enemmän irti, mikäli perusasiat ovat jo hallussa. Sopivaa valmentautumista kurssille on lukea esimerkiksi Pekka J. Mäkelän kirja Kotistudio tai Matti Ruipon Bändikamat.

Opettaja Sami Kainulainen

Aika 17. - 19.6.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 • 260 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).
 • 185 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 26.5.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Yleistä
Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoa
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 - 14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Studiotyö ja demoäänittäminen

Kesäkurssi, Tampere

Opettaja
Sami Kainulainen