innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Opiskelijoiden tuote- ja palvelutarjonta

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelijat voivat perustaa NY-opiskelijayrityksen. NY-yritys on opiskelijatiimin muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden vuoden (lukukausi tai kalenterivuosi) ajan myyden tuotteita tai palveluita asiakkaille. Oikealla rahalla toimiminen lisää ohjelman vaikuttavuutta, opiskelijoiden motivaatiota toimintaan ja tuo ohjelmaan oikean liike-elämän elementtejä. Kun asiat tekee oikeasti, jäävät ne paremmin myös mieleen. Samalla kannustamme opiskelijoita aktiivisiksi ja oma-aloitteisiksi tulevaisuuden tekijöiksi. Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijatiimit oppivat lukuvuoden tai kalenterivuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Meiltä löytyy innokkaita toteuttajia mm. piha- ja puutarhatöihin, kukkasidontaan, pienpihan suunnitteluun ja erilaisiin ohjelmapalveluihin. Tutustu opiskelijayritysten tuote- ja palvelutarjontaan ja ota yhteyttä/pyydä tarjous

 

   
 
 

 

 

 

 
 

 

 

   
   

 

Tallenna


 
 

 

Tallenna

Tallenna

Logo

 

 
Onko Metsän tarina sinulle tuttu? Entä tunnetko Polun luontoon? Metsässä koet ja aistit metsänhenkien muinaiset salaisuudet polun kuljettaessa sinut aarnin värien ja tuoksujen maailmaan. Metsien tarinat herättävät meissä eloon ikiaikaisen kaipuun luontoon.

Luonto-ohjelmapalvelut, luonnon tuotteiden keräily ja myynti, ohjaajapalvelut.

Verkkosivut: http://www.aarnitales.com
Sähköposti: aarni@aarnitales.com
Facebook: http://www.facebook.com/aarnitales
Instagram: https://www.instagram.com/aarnitales