innerftlogo
  • Twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Matkailu - Luonto - Hyvinvointi

ala_eraopas.jpg

PERUSTUTKINNOT   I   AMMATTITUTKINNOT   I   TÄYDENNYSKOULUTUS

Matkailu-, luonto- ja hyvinvointiala tarjoaa monenlaisia tehtäviä sekä ohjelmapalveluiden ja asiakkaiden että luonnon monimuotoisuuden parissa. Jos olet kiinnostunut elämys- ja seikkailuretkien järjestämisestä, luonnossa liikkumisesta, asiakaspalvelusta tai leirikoulussa työskentelystä. Katso lisää ja hae meille!

Matkailu-, luonto- ja hyvinvointialan tutkintoihin johtavia koulutuksia on Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa järjestetty vuodesta 2000. Valikoimassa on Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen osaamisala,Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luontoalan osaamisala sekä Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat kurssit harrastajille ja täydennyskoulutukset ammattilaisille.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston laajat ja historialliset puitteet sekä nykyaikaiset oppimisympäristöt tarjoavat innostavan ympäristöt matkailu-, luonto- ja hyvinvointialan opiskeluun. Uudet dialogi- ja TVT- luokkamme antavat uudella tavalla mahdollisuuden innovatiivisiin opintoihin. Näitä täydentää mm. Ahlmanin Kartanon kokous- ja juhlapalvelut asiakkaineen, oppilaitoksen monimuotoiset metsäalueet vesistöineen sekä monet muut kutsuvat oppimisympäristömme. Oppilaitos tekee myös tiivistä yhteistyötä myös matkailu-, luonto- ja hyvinvointialan yritysten ja ammattilaisten kanssa mm. tutkintotilaisuuksien ja työssäoppimisten myötä.

Omatoimisuus, vuorovaikutustaidot, halu kehittyä ja haastaa itseään, uskallus ja rohkeus kokeilla erilaisia asioita sekä innostunut asenne – nämä ominaisuudet ovat avainasemassa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskeltaessa. Vastuunotto omista opinnoista ja niiden etenemisestä vaatii opiskelijalta sitoutumista ja itsekuria, mutta antaa myös paljon.

KOULUTUS
PAIKKAKUNTA
HINTA
AJANKOHTA
 
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, vastaanottovirkailija Tampere 10.01.2018 - 20.12.2019 TUTUSTU
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luontoalan osaamisala, luonto-ohjaaja Tampere 10.01.2018 - 20.12.2019 TUTUSTU
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luontoalan osaamisala, luonnonvaratuottaja Tampere 12.08.2019 TUTUSTU