innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Suomenkarjan luut tuotteiksi -työpaja

  • Ilmoittautuminen
    23.5.2019 mennessä
  • Kurssiaika 10.-13.6.2019

 

Kuvaus
Tervetuloa luutöiden alkeis- ja jatkotyöpajaan valmistamaan suomenkarjan luista erilaisia tuotteita; tarve-esineitä, koruja jne. huippuasiantuntijan johdolla! Tuotteita valmistetaan eri tavoin esikäsitellyistä suomenkarjan vasikan ja lehmän luista. Kurssi aloitetaan esikäsittelemällä raakaluista erilaisiksi tuotteiksi soveltuvaa luumateriaalia. Aloittelijoiden kanssa tutustumme erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin. Mukana myös mm. hirven luita tutustuttavaksi ja työstettäväksi. Voit toki tuoda myös omaa materiaalia näytille, mitä niistä saisi aikaan! Jos olet jo työstänyt luuta aikaisemmin, voit syventää jo opittuja taitoja. Voisiko suomenkarjan luista ja muista luutuotteista syntyä uutta liiketoimintaa?

Kouluttaja Käsityömestari, luu- ja sarvityö "luuseppämestari" Helena Vienola.

Aika 10.-13.6.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

  • 200 € sis. opetus ja luumateriaali. Lisäksi työvälinemaksu kouluttajalle 20 €. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa luutyöpajaan.

Ilmoittautuminen 23.5.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Lisäksi voidaan ottaa joitakin halukkaita jonoon.

Kurssikutsu lähetetään sähköpostiin viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoja
Projektipäällikkö Riitta Niiranen, Kasvua suomenkarjasta -hanke. riitta.niiranen@ahlman.fi tai 0505 707 505.

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Luutuotekurssi

Opettajana
Helena Vienola

Ahlman Tampere