innerftlogo
 • twitter
 • facebook
 • LinkedIn
 • youtube

Laulujen tekstin tulkinta - Hanna Lahtinen

 • Ilmoittautuminen
  26.5.2019 mennessä
 • Koulutusaika
  17. - 19.6.2019

Kuvaus
Oletko koskaan miettinyt, miksi jokin lauluesitys ei tunnu juuri miltään, vaikka laulaja olisi hirmuisen hyvä? Laulusta puuttuu tällöin tunne ja tulkinta. Tulkitsemiseen uskaltautuminen ei ole aina kovin helppoa, se vaatii hieman uskallusta ja siihen on olemassa omat työkalunsa.

Kurssilla työstetään suomenkielisten kappaleiden tekstejä, sekä tehdään äänenmuodostus- ja improvisaatioharjoituksia. Jokainen kurssilainen saa laulun työstettäväkseen ja laulettavakseen, valmiit laulut esitämme kurssin päätteeksi toisillemme. Työstäminen tapahtuu ryhmässä, osin myös yksittäin.

Opettaja musiikkipedagogi ja laulunopettaja Hanna Lahtinen

Aika 17. - 19.6.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 • 260 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

 • 185 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 26.5.2019 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoa
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 - 14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Laulujen tekstin tulkinta

Kesäkurssi, Tampere

Opettaja
Hanna Lahtinen