innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Koulutusvinkit

18.01.2019

Osallistamisen oppimisleiri starttaa huhtikuussa 2019

  • 0

Ihmiset haluavat vaikuttaa siihen, millaisessa organisaatiossa he työskentelevät ja miten he toteuttavat itseään työssään. Arvojen ja tulevaisuuden kuvan on kohdattava ja kosketettava meitä kaikkia henkilökohtaisesti. Siksi tarvitsemme kohtaamisosaamista sekä työkaluja uuden ajattelun synnyttämiseen, kirkastamiseen ja mallintamiseen.

Osallistamisen oppimisleirillä saat työkaluja, menetelmiä ja aikaa ajatella yhdessä niitä asioita, joita juuri nyt on tärkeää ajatella. Rohkaistut rohkaisemaan omia ihmisiäsi kasvamaan yhdessä.

Opiskelijoiden tuote- ja palvelutarjonta

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelijat voivat perustaa NY-opiskelijayrityksen. NY-yritys on opiskelijatiimin muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden vuoden (lukukausi tai kalenterivuosi) ajan myyden tuotteita tai palveluita asiakkaille. Oikealla rahalla toimiminen lisää ohjelman vaikuttavuutta, opiskelijoiden motivaatiota toimintaan ja tuo ohjelmaan oikean liike-elämän elementtejä. Kun asiat tekee oikeasti, jäävät ne paremmin myös mieleen. Samalla kannustamme opiskelijoita aktiivisiksi ja oma-aloitteisiksi tulevaisuuden tekijöiksi. Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijatiimit oppivat lukuvuoden tai kalenterivuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Meiltä löytyy innokkaita toteuttajia mm. piha- ja puutarhatöihin, kukkasidontaan, pienpihan suunnitteluun ja erilaisiin ohjelmapalveluihin. Tutustu opiskelijayritysten tuote- ja palvelutarjontaan ja ota yhteyttä/pyydä tarjous