innerftlogo
  • Twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Kirjoittaminen - Kuvataide - Musiikki

ala_musakuvataidekirjallisuus.jpg

Kirjoittaminen     I    Kuvataide     I    Musiikki 

Kirjoittaminen

KIRJOITTAJALINJA   I   KESÄKURSSIT  I   LYHYTKURSSIT JA TAPAHTUMAT   I   MONIMUOTOKOULUTUS   I   VERKKOKURSSIT   I   KATSO KOKO KOULUTUSTARJONTA   

Aiotko kirjailijaksi? Tai muulle kirjoittamisen alalle? Ahlmanin Oriveden Opisto antaa huiman alkuvauhdin! Lukuisat opistomme kirjoittajalinjan ja kurssien suorittajat ovat täältä alkaneella urallaan edenneet mm. runoilijoiksi, romaanikirjailijoiksi, novellisteiksi, dramaatikoiksi, elokuvakäsikirjoittajiksi, kulttuuritoimittajiksi, tietokirjailijoiksi ja lauluntekijöiksi. Monet myös alansa opettajiksi.

Kirjoittajakoulutuksemme kattavasta valikoimasta löytyy lukuvuoden mittainen kirjoittajalinja, kirjailijuuteen valmentava monimuotolinja Studio Orfeus, kirjoittamisen monimuoto- ja verkkokursseja sekä kesä- ja lyhytkursseja. Valitse sinulle parhaiten sopiva koulutus ja kehity kirjoittajana kirjoittamisen ammattilaisten ja ammattikirjailijoiden valmennuksessa.

Kuvataide

KUVATAIDELINJA  I   KESÄKURSSIT I  KATSO KOKO KOULUTUSTARJONTA

Tarjoamme opintoja kaikilta visuaalisen kulttuurin alueilta - perinteisistä maalaustekniikoista taidehistorian kautta nykytaiteeseen, kuvanveistoon, valokuva- ja videotaiteeseen sekä performanssiin ja laajenevaan digitaaliseen kulttuuriin. Voit rakentaa sinulle sopivan kokonaisuuden, opiskella kokopäiväisesti tai vaihtoehtoisesti lyhyt-, kesä- tai monimuotokursseilla. Vaihtoehtoja on paljon!

Kuvataidelinjalla voit valmentautua pääsykokeisiin ja saat erinomaiset valmiudet jatko-opintoihin. Saat tukea taiteilijaksi kasvamiseen, voit opiskella harrastuksen tueksi tai laajentaa ammattitaitoasi.

Opetuksessa panostetaan kuvataiteen käsitteellisen puolen tuntemukseen ja teknisten taitojen harjaannuttamisen lisäksi opiskelijan taiteellisen näkemyksen vahvistamiseen. Taiteen harjoittaminen on ennen kaikkea asenne, teko ja päätös osallistua pitkään kuvantekijöiden ketjuun. Etsimme yhdessä lahjakkuuttasi kuvantekijänä. Opettajina toimivat nimekkäät ammattitaiteilijat.

Oriveden Opistossa on järjestetty laadukasta kuvataideopetusta jo yli 30 vuotta!

Musiikki

MUSIIKKILINJA   I   KESÄKURSSIT   I   KATSO KOKO KOULUTUSTARJONTA

Ahlmanin Oriveden Opistossa voit kehittää musiikillista osaamistasi. Tarjolla on lukuvuoden mittainen musiikkilinja tai lyhempiä musiikkikursseja.

Musiikkilinjallemme voit tulla opiskelemaan, jos tähtäät musiikin ammattiopintoihin, haluat kehittää musiikkiharrastustasi tai haet inspiraatiota ja eväitä omaan muusikkouteesi. Opetustarjontamme on tasokasta ja monipuolista. Vahvuutemme on, että jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan omia yksilöllisiä tavoitteita parhaiten tukeva opintokokonaisuus. Lukuvuoden ohjelmaan sisältyy musiikinopetusta ja workshopeja laidasta laitaan, mm. vapaa improvisaatio, salsa, jazz, kansanmusiikki – ohjelmassa on oikeasti valinnanvaraa. Musiikkilinja tarjoaa inspiroivan vuoden innostuneiden ja lahjakkaiden ihmisten parissa. Opetuksen lisäksi opisto tarjoaa puitteet ja välineet luovaan työskentelyyn ja yhteisille projekteille.

Musiikin kesäkurssien valikoimasta löytyy koulutusta sekä ammattilaisille täydennyskoulutukseksi että musiikin harrastajille. Tarjolla on perinteisten kuoro- ja kuoronjohtokurssien ohella lisäksi erilaisia soitto- ja laulukursseja. Lisämausteena tarjonnassa on myös erilaisia trendejä ja ajan ilmiöitä sivuavia erikoiskursseja.

Oriveden Opistossa on järjestetty musiikkikoulutusta jo yli 30 vuoden ajan. Musiikkikoulutuksemme on hyvästä syystä maineikasta!