innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Intensiivinen öljy- ja akryylimaalauskurssi - Samuli Heimonen

  • KURSSI ON TÄYNNÄ
  • Kurssiaika
    1. - 6.7.2019

Kuvaus
Kurssilla perehdytään maalaamiseen niin tekniikan kuin sisällön näkökulmasta. Tarkoituksena on syventää ja laajentaa omaa kuvallista ilmaisua. Kurssilla maalataan pitempien harjoitustöiden rinnalla nopeita, kokeilevia harjoituksia. Mukaan voi tuoda omia aiheita tai tulla etsimään omaan tekemiseen uusia suuntia. Kurssin pääasiallinen tekniikka on öljyväri ja opetus on suunniteltu nimenomaan sen mukaan. Akryylivärejä voi myös käyttää mutta on hyvä huomioida, etteivät ne taivu kaikkiin harjoituksiin.

Kohderyhmä
Kurssi sopii kaikenlaisille maalareille. Tekniikkana kurssilla ovat öljy- ja akryylivärit.

Opettaja Kuvataiteilija Samuli Heimonen

Aika 1. - 6.7.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

  • 520 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).
  • 360 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 9.6.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu, jossa on tietoa myös mukaan otettavista välineistä, lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoja
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Intensiivinen öljy- ja akryylimaalauskurssi

Opettajana
Samuli Heimonen

Ahlman Tampere