innerftlogo
 • fb1
 • fb1
 • in
 • yotube

Hakijalle

HAKIJALLE.jpg

Tervetuloa opiskelemaan Ahlmanille!

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto kouluttaa huipputyyppejä ja tarjoaa koulutusta käytännön tekijöille. Omatoimisuus, vuorovaikutus- ja tiimitaidot, halu kehittyä ja haastaa itseään, uskallus ja rohkeus kokeilla erilaisia asioita sekä innostunut asenne – nämä ominaisuudet ovat avainasemassa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskeltaessa. Kun tulet opiskelemaan meille, rakentuu oppimismatkasi omien tavoitteidesi mukaisesti. Näin oppiminen on parhaillaan mielekästä, tehokasta ja kaikkia innostavaa. Ahlmanilla opiskeltaessa opiskelija on aktiivinen toimija, opettaja oppimisen vastuuvalmentaja.

Opiskelu

Päiväopiskelu edellyttää, että voit osallistua lähiopetukseen arkisin päiväsaikaan. Hakijana sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, mutta yläikärajaa emme tunne. Päiväopiskeluun kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua, tiimityöskentelyä, projekteja, verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. Lähtökohtana on, että opiskelija tekee noin kahdeksan tunnin työpäiviä, viitenä päivänä viikossa.

Monimuoto-opiskelu

Opiskelu on itsenäistä ja sisältää runsaammin verkko-opiskelua kuin päiväopiskelu. Opinnoissa vuorottelevat lähiopetus ja itsenäinen, oppilaitoksen ulkopuolella tapahtuva opiskelu. Opiskelu sisältää oppimistehtäviä, projekteja ja tiimityöskentelyä. Lähiopetus järjestetään intensiivijaksoina, 2–10 arkipäivänä kuukaudessa, pääosin ma–pe klo 8–16.

Yksilölliset opintopolut

Ahlmanilla ammattiin opiskelevat valmistuvat vauhdilla ja työllistyvät hyvin. Syitä on useita: yksilölliset opintopolut, tasokkaat oppimisympäristöt, pedagogiset vastuuvalmentajat, monipuolinen kurssitarjonta sekä opiskelun saumaton yhdistäminen oppilaitoksessa ja työpaikoilla.

Koulutuksiin haku on jatkuvaa, yksilölliset opintopolut mahdollistavat joustavan aloituksen ja valmistumisen.

Ahlmanin hyvät tyypit viedään käsistä, meille kannattaa hakea!

Opinto-ohjaaja Leila Arponen

 

Tampereen yksikkö

 • 19.03.2019

  Terkkuja Sappeesta! ❄️🙂 Tänään vietettiin "GO toinenaste GO" hankkeen puitteissa mukava ulkoilupäivä Sappeessa opiskelijoiden ja vastuuvalmentajien...

Oriveden opistoyksikkö

 • 9.10.2018

  Koulutuksemme siirtyi elokuussa positiivisten uutisten siivittämänä Orivedeltä Ahlmanille Tampereelle. ❗Tätä Facebook-sivua ei enää päivitetä....

 • 27.09.2018

  Ahlman - Oriveden opisto jakoi julkaisun....