innerftlogo
 • twitter
 • facebook
 • LinkedIn
 • youtube

Biisintekokurssi - Nina Kaitaranta

 • Ilmoittautumiset
  28.5.2019 mennessä
 • Koulutusaika
  17.–19.6.2019

Kuvaus
Kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa laulujen tekeminen. Kirjoitamme tekstiharjoituksia, joita muokkaamme kohti sanoituksia. Työstämme tekstejä lauluiksi yksin tai pienryhmissä. Ota mukaan kirjoitusvälineet ja mahdollinen oma soitin. Aiempaa musiikkitaustaa tai kokemusta laulunkirjoituksesta ei vaadita.

Kurssin yhteydessä päästään toteuttamaan demoäänitys studiossa sekä pienimuotoinen konsertti.

Opettaja
Kurssin ohjaajana toimii Nina Kaitaranta. Nina on laulunopettaja, biisinkirjoittaja ja laulaja. Nina on säveltänyt omia kappaleita noin vuosikymmenen ajan sekä kurssittanut ja ohjannut lukuisia lauluntekijöitä menestyksekkäästi.

Aika 17. - 19.6.2019, klo 10 - 17 (sis. 45 min ruokatauon ja 15 min kahvitauon).

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 • 260 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).
 • 185 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 28.5.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoa
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Biisintekokurssi

Opettajana Nina Kaitaranta

Ahlman Tampere