innerftlogo
 • twitter
 • facebook
 • LinkedIn
 • youtube

Akvarellia ja temperatekniikoita
- Markku Arantila

 • Ilmoittautuminen
  16.6.2019 mennessä
 • Kurssiaika
  15. - 20.7.2019

Kuvaus
Kurssi värin ystäville. Viime kesän suosittu kurssi uusilla laajennuksilla.

Tarvitsetko tuoreita ideoita? Jumittaako akvarellimaalaus? Kurssilla tutustumme akvarellimaalauksen lisäksi eri temperatekniikoihin, jotka ovat melkein kuin akvarellia, mutta silti jotain uutta - ja toisaalta tosi vanhaa. Näillä tekniikoilla maalattiin tuhansia vuosia sitten. Parhaat ideat ovat usein yksinkertaisia. Tempera- ja akvarellitekniikoita yhdistämällä voit löytää maalauksiisi jotain uutta ja ilmaisuvoimaista.

Kurssilla on mahdollista kokeilla myös tusseja yhdistäen viivan voiman tai pehmeän liukuman osaksi akvarellia ja kuvan maailmaa. Kurssilla saa lisätietoa käytetyiden materiaalien ja aineiden ominaisuuksista (mm. eri paperilaaduista, siveltimistä ja pigmenteistä ja niiden luonteesta). Opetuksessa pyritään löytämään yksilöllisiä etenemisreittejä kunkin opiskelijan tarpeisiin. Pidämme huolen tilan jättämisestä kokeiluille ja mielikuvitukselle, seikkailumielelle, joka johtaa, vaikka minne asti – uuteen, tuttuun, merkitykselliseen.

Kohderyhmä
Kurssi soveltuu vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneille sekä heille, jotka haluavat laajentaa materiaalitietouttaan.

Opettaja Kuvataiteilija Markku Arantila

Aika 15. - 20.7.2019

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kurssimaksu
Laskutamme kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 • 520 €, täysihoitopaketti sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).
 • 360 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se mahdollisimman pian suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin kesäkurssille. Kahden hengen huoneissa suihku- ja wc-tilat sijaitsevat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita, joissa on suihku- ja wc-tilat huoneessa. 1hh-lisä on 35€/yö.

Ilmoittautuminen 16.6.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Yleistä
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä varasijalle jonoon.

Kurssikutsu, jossa on tietoa myös mukaan otettavista välineistä, lähetetään sähköpostiin noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoja
opintotoimisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Akvarellia ja temperatekniikoita

Opettajana
Markku Arantila

Ahlman Tampere