innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Vapaa kirjoittajakoulu 2017 - 2018, sanataidetta ja filosofiaa, Tampere

  • Hakuaika 31.8.2017 mennessä
  • Koulutusaika 12.9.2017 - 30.06.2018

Kuvaus:
Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluat kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi? Tule opiskelemaan vapaaseen kirjoittajakouluun!
Kurssi on monimuotokoulutusta, joka sopii kaikille sanataiteellisesta ilmaisusta kiinnostuneille aikuisille iästä riippumatta. Lähiopetusten rinnalla on etäopintojaksoja, joiden aikana tuotat omaa runotekstiä tavoitteena oman teoksen ensimmäinen käsikirjoitusversio.
Palautteen saat sekä opettajalta että muilta kurssilaisilta. Lisäksi opettaja antaa jokaisesta etäopintokirjeestä kirjallisen palautteen, joka auttaa sinua viemään kirjoitusprosessiasi eteenpäin.
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kirjoittamisesta; riittää, että haluat kokeilla sitä omaksi iloksesi. Vapaa kirjoittajakoulu on myös erinomainen tapa hankkia perustietoja ja –taitoja jatko-opiskelua varten. Koulutus on vapaatavoitteinen; opettaja huomioi toiveesi lähiopetusta ja etätehtäviä suunnitellessaan.

Paikka:
Verkossa opiskellaan opettajan valitsemassa oppimisympäristössä.
Lähiopetuspaikan osoite on Pirkkalaiskirjailijoiden toimitila, Sammonkatu 2, Tampere.
Kurssilaisten ryhmä kokoontuu klo 18.00 – 21.30 neljä oppituntia kerrallaan TIISTAISIN, alkaen 12.9.2017.
Kokoontumiskertoja lukuvuodessa yhteensä 14 kpl (56 t).
Kaikkien monimuotokurssiemme opetusohjelmaan sisältyy myös osallistuminen valtakunnalliseen seminaariin (15 t) Huumorin & Satiirin Symposiumiin Oriveden Nauru -kevätkarnevaalissa maaliskuussa 2018.
Oriveden viikonloppujakso on Oriveden Opistolla, Koulutie 5, 35300 Orivesi.

Kouluttajana Kirjailija Risto Ahti

Muu informaatio:
Lähiopetuksen sisällöt opettaja sopii etukäteen kurssilaisten kanssa. Myös ennakkotehtäviä voidaan antaa oppitunneilla käsiteltäviksi. Kurssilla ei suoriteta avoimen yliopiston arvosanoja.
Lukuvuoden mittaisen koulutuksen laajuus 20 op / ryhmä. Yhden etäopintojakson laajuus on 1 op, mikä edellyttää opiskelijalta 27 tunnin työskentelyä.

Hinta:
625 € / koko vuoden kurssimaksu, 350 € / puoli vuotta (sis. verkko-opetuksen)
Huumorin & Satiirin Symposiumin ajalta peritään täysihoitomaksu 90 €/2 hh ja 140 €/1 hh/ pe – su (opetuksesta ei eri maksua).

Peruutusehdot:
Kurssi-ilmoittautumisen peruminen on mahdollista 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta.

Koulutusinfo

Vapaa kirjoittajakoulu,
sanataidetta ja filosofiaa

verkko-opiskelu
Lähiopetus: Tampere

Opettaja: Risto Ahti