innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Vapaa kirjoittajakoulu, luovan kirjoittamisen jatkava ryhmä, Helsinki

  • Ilmoittautuminen
    3.9.2018 mennessä
  • Koulutusaika
    3.9.2018 - 30.6.2019

Kuvaus
Onko kirjoittaminen intohimosi ja haluat kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi? Tule opiskelemaan vapaaseen kirjoittajakouluun!
Kurssi on monimuotokoulutusta, joka sopii kaikille sanataiteellisesta ilmaisusta kiinnostuneille aikuisille iästä riippumatta.
Lähiopetusten rinnalla on etäopintojaksoja, joiden aikana tuotat esimerkiksi omaa proosa- tai runotekstiä tavoitteena oman teoksen ensimmäinen käsikirjoitusversio.
Palautteen saat sekä opettajalta että muilta kurssilaisilta.
Lisäksi opettaja antaa jokaisesta etäopintovastauksesta kirjallisen palautteen, joka auttaa sinua viemään kirjoitusprosessiasi eteenpäin.
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kirjoittamisesta, riittää, että haluat kokeilla sitä omaksi iloksesi.
Vapaa kirjoittajakoulu on myös erinomainen tapa hankkia perustietoja ja –taitoja jatko-opiskelua varten.
Koulutus on vapaatavoitteinen, opettaja huomioi toiveesi lähiopetusta ja etätehtäviä suunnitellessaan.

Paikka ja aika
Verkossa opiskellaan Moodle-oppimisympäristössä, joka tarjotaan ilman lisämaksuja opiskelijain käyttöön.
Lähiopetuspaikan osoite on Fleminginkatu 25, Helsinki (D-rapun liiketila, katutaso).
Kurssilaisten ryhmä kokoontuu MAANANTAISIN klo 17.15 neljä oppituntia kerrallaan.
Kokoontumiskertoja lukuvuodessa yhteensä 14 kpl (56 t). Lähitapaamiset: 3.9., 24.9., 8.10., 29.10., 12.11. ja 3.12.
Opetusohjelmaan sisältyy myös osallistuminen 23. – 25.11.2018 valtakunnallisiin Sanataiteen Päiviin Ahlmanilla, Hallilantie 24 Tampere.

Kouluttaja Kirjailija Emma Puikkonen

Lisätietoja
Kurssille otetaan enintään 15 osallistujaa.
Kurssille otetaan 3.9.2018 mennessä ensisijaisesti niitä, jotka ovat aiemmin opiskelleet Emma Puikkosen kursseilla. Sen jälkeen voivat hakea muut, joilla on vastaava kokemus kirjoittajakoulutuksesta.

Muu informaatio
Lähiopetuksen sisällöt opettaja sopii etukäteen kurssilaisten kanssa. Myös ennakkotehtäviä voidaan antaa oppitunneilla käsiteltäviksi. Kurssilla ei suoriteta avoimen yliopiston arvosanoja.

Laajuus
Lukuvuoden mittaisen koulutuksen laajuus 20 op / ryhmä. Yhden etäopintojakson laajuus on 1 op, mikä edellyttää opiskelijalta 27 tunnin työskentelyä.

Hinta
640 € / koko vuoden kurssimaksu, 360 € / puoli vuotta (sis. verkko-opetuksen); 50 € yksittäinen ilta (ilman verkko-opetusta).
Sanataiteen Päivien ohjelmaan osallistumisesta ei peritä maksua. Täysihoitopaketti Ahlmanilla on 90 € (sis. majoitus 2hh ja ruokailut). Huoneita on rajoitetusti.

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Koulutusinfo

Vapaa kirjoittajakoulu, luova kirjoittaminen

Verkko-opiskelu
Lähiopetus Helsinki

Kouluttaja Emma Puikkonen