innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Ahlman Tilapuoti ja lähiruoka

tilapuoti_ahlman.jpg

Ahlmanin tilapuodista ja kahvilasta löydät vaihtuvan valikoiman oman tilan tuotteita, oman leipomon lämpimäisiä sekä paikallisten pientuottajien valikoimaa. Tervetuloa palveltavaksi!

Meillä suomalaisten pientuottajien huippuraaka-aineet ja lähiruoka ovat pääosassa; läheltä saa aitoa oikeaa ruokaa ja kaikkien tuotteiden alkuperä on tunnistettavissa. Tilapuodistamme voit ostaa oman leipomon leivonnaisia, ravintolassamme valmistettuja ruokia sekä suomenkarjan maidosta jalostettuja Tilameijerin tuotteita. Valikoimastamme löytyy myös lähituottajien kädentaitotöitä sekä elintarvikkeita. Meillä voit myös istahtaa hetkeksi ja nauttia rauhassa kupillisen luomukahvia tai haudutettua teetä.

Ahlmanin omat tilatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä perinteitä vaalien ja aidot raaka-aineet takaavat hienostuneen luonnolliset maut. Ahlmanin Tilameijerin ylpeys on omassa juustokellarissa kypsynyt sinihomejuusto, jonka pehmeä maku sopii erityisesti herkutteluhetkiin. Tilajuustot ovat lähiruokaa maukkaimmillaan.

Tutustu Tilameijerin tuotteisiin – maista ja löydä suosikkisi!

 

Tilapuodista myydään ennakkotilauksesta pastöroitua maitoa omaan astiaan. Voit ostaa astian myös Tilapuodista (kolmen litran ämpäri: 2 €). Pastöroidun maidon hinta omaan astiaan 2,10 €/l ja kolmen litran ämpäriin 6,30 €.


Avoinna:

  • Tilapuoti avoinna ma-pe klo 8-18

 

TORIPÄIVÄT 2019 KLO 10-14:

La 17.8.2019 Sadonkorjuutori

La 14.9.2019 Osta tilalta-tori

La 26.10.2019 Kekri-tori

La 30.11.2019 Joulutori

 

 

 


Osoite:
 Hallilantie 24, 33820 Tampere
Saapuminen: bussilla 12 tai autolla: pysäköintipaikkoja löytyy rakennuksen edestä.
Puhelin: 050 995 0096
Sähköposti: tilapuoti@ahlman.fi
Maksuvälineet: käteinen ja pankkikortti


Tervetuloa ostoksille!

 


 

 


 


AHLMAN TILAPUOTI INSTAGRAMMISSA

Siirry Instagrammiin ›

Ahlman Tilapuoti

  • 19.08.2019

    Syksyn ensimmäisestä toripäivästä on selvitty! Kiitos kävijöille, oli mukava päivä ☀️ seuraava tori onkin sitten 14.9.2019. Saimme myyntiin...

Siirry Facebookkiin