innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Tiedolla ja osaamisella kasvuun

TAVOITTEET JA TOIMENPITEET

Tiedolla ja osaamisella kasvuun on Pirkanmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen, Satakunnan sekä Varsinais-Suomen alueen yhteinen elintarvikealan yhteistyöhanke. Hankkeen tavoitteena on elintarvikealan yrittäjien osaamisen kasvattaminen, yhteistyöhön kannustaminen ja koko toimialan kasvun mahdollistaminen. Tavoitteeseen pyritään räätälöidyillä eri teemoihin keskittyvillä infopäivillä, käytännön osaamisen lisäämiseen tähtäävillä 'hands-on'-työpajoilla, yrittäjien tarpeesta nousevilla selvityksillä ja pilotoinneilla sekä koti- että ulkomaille suuntautuvilla ammattimatkoilla.

Pirkanmaan toimenpiteiden tiedotuskanavana toimii Parasta pöytään Pirkanmaalta -hankkeen nettisivut.

TOIMINTA-ALUE JA KOHDERYHMÄ 

Hankkeen toiminta-alueena on Pirkanmaa, Kanta- ja Päijät-Häme, Satakunta ja Varsinais-​​Suomi. Kohderyhmänä ovat elintarvikealan pk-yritykset ja alan yrittäjiksi ryhtymistä suunnittelevat.

TOTEUTUSAIKA JA TOTEUTTAJAT

Hanketta toteutetaan 1.1.2016 - 31.3.2019. Hanketta toteuttavat Hämeen ammattikorkeakoulu, Ahlmanin koulun Säätiö, Pyhäjärvi-instituuttisäätiö sekä Turun yliopiston Brahea-keskus, joka toimii myös yhteishankkeen hallinnoijana.

RAHOITUS

Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 (80%) ja osallistuvat yritykset (20%).

HANKKEEN YHTEYSHENKILÖT

Pirkanmaa: 

Eeva Ylinen puh. 0400 805 839, eeva.ylinen(at)ahlman.fi
www.parastapoytaan.fi

Kanta- ja Päijät-Häme:

Sanna Lento puh. 040 509 6443, sanna.lento(at)hamk.fi
www.kasvuahameessa.fi

Satakunta:

Marko Jori puh. 050 380 1621, marko.jori(at)pji.fi
Timo Katila puh. 044 034 4061, timo.katila(at)pji.fi
www.pyhajarvi-instituutti.fi

Varsinais-Suomi:

Sanna Vähämiko puh. 040 484 3556, sanna.vahamiko(at)utu.fi
Mervi Louhivaara puh. 0400 260 390, mervi.louhivaara(at)utu.fi
http://vs-lähiruoka.fi