innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Tietoa pajoista

Tullessasi tapaamiseen voit valita seuraavista pitkistä pajoista yhden teeman. Pajat ovat lauantaina ja sunnuntaina. Lisäksi voit valita myös yhden lyhyen pajan, joka on lauantaina myös.

Pitkät pajat ( 2 X 2 h)

Reijo Rautiainen
Tarinoita sukupuusta. Mitä tarinoita omasta sukupuusta kannan mukanani? Miten ne tarinat elävät minussa tänään?
Reijo Rautiainen on psykodraamakouluttaja TEP, tarinateatteriohjaaja,- kouluttaja ja - näyttelijä, yksilöpsykoterapeutti, työnohjaaja, saattohoitokouluttaja. Hän toimii yksityisenä psykoterapeuttina ja työnohjaajana, näyttelijänä tarinateatteri Foxtrotisssa sekä näyttelijä/ohjaajana Tarinateatteri Sillassa ja BigMenissä.

Katariina Ylärautio-Vaittinen ja Risto Härkönen Laululiike 2018
Vuonna 1918 paukkui ja 1968 rytisi, mutta 2018 on hiljaista…onko valtakunnassa kaikki siis hyvin? Jos mielestäsi Suomessa ja maailmassa on vielä parannettavaa, tule kanssamme pitämään elämää! Minkä asian puolesta sinä haluat liputtaa? Nyt on tilaisuus saada äänesi kaikupohjaa!
Laululiike 2018 - työpajassa testaamme tarinateatterin yhteiskunnallista voimaa. Sinulla on tilaisuus kertoa, mikä tässä ajassa mättää ja pännii. Muutetaan väsynyt valitus innostavaksi iskulauseiksi, passiivinen pahoinvointi lennokkaaksi liikkeeksi ja sorron riitasointu muutoksen musiikiksi!
Katariina on tehnyt tarinateatteria näyttelijänä, ohjaajana ja kouluttajana. Hän on ollut perustamassa useampaa tarinateatteriryhmä. Tällä hetkellä Kata kuuluu Tarinateatteri siltaan ja Wildiin. Arkisin hän kouluttaa, työnohjaa ja toimii psykoterapeuttina.
Risto on toiminut tarinateatterimuusikkona 25 vuoden ajan, nykyisin BIg Men- ja Wild -ryhmissä. Työkseen hän valmentaa puheilmaisua ja äänenkäyttöä. Risto myös kouluttaa tarinateatteriryhmiä hyödyntämään musiikkia monipuolisemmin. Hän harrastaa jazzin ja R&b:n laulamista.

Jukka Virtala
Kehollinen jännite ja toiminnan tavoite tarinateatterin fyysisessä ja tilallisessa näyttämöilmaisussa. Jukka Virtala on toiminut kouluttajana, ohjaajana ja esiintyjänä useissa tarinateatteriryhmissä ja valmistunut Playback Theatre Leadership - koulutuksesta 2012.

Eija Piikkilä
Intuitio ja järki tarinateatterinäyttämöllä.
Eija Piikkilä on tehnyt tarinateatteria jo neljännesvuosisadan Tampereen tarinateaaterissa näytellen ja ohjaten esityksiä.

Vesa Purokurun paja

Lyhyet pajat: ( 2 h)

Olli-Pekka Ahtiainen
Olennaista. Tässä työpajassa asetumme nuotion ympärille keskustelemaan siitä mikä tarinateatterissa on olennaista ja mikä siitä tekee merkityksellisen ajassamme. Tule jakamaan kokemuksiasi ja ajatuksiasi sekä kuulemaan muiden kokemuksia ja näin yhdessä laajentamaan ymmärrystämme asiasta.
Yhteisen dialogin ohjaa Olli-Pekka Ahtiainen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus soveltavasta draamasta ja teatterista sekä yli 10 vuoden kokemus tarinateatterista Tampereen Tarinateatterissa.

Marja Katri
Liikkeen kieli ja tarinat kehossa. Pajassa tutkitaan liikkeen vaikutusta tarinaan ja tulkintaan. Pajan ohjaaja on tarinateatterin tekijä ja kokija. Hän on koulutukseltaan sosionomi, psykodraamaohjaaja ja työnohjaaja.

Lotta Mikkonen
Improvisaatio työpaja, jossa painotuksena vuorovaikutus, kuunteleminen ja liittyminen. Lotta on FM ja draamapedagogi.

Tiina Syrjä
Yhdessä!
Työpajassa hiotaan kuorotekniikkaa (chorus) israelilaisen tarinateatteriohjaajan Assael Romanellin kehittämin keinoin.
Tiina Syrjä työskentelee ääneen ja puheeseen erikoistuneena yliopistonlehtorina Tampereen yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelmassa. Hän toimii toisena pääohjaajana sekä näyttelijänä teatterialan ammattilaisista koostuvassa Tarinateatteri Voxissa.

Takaisin sivulle Tarinan voima - tarinateatteritapaaminen

Kurssi-info

Tarinan voima

Tampere