innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Tarinan voima - tarinateatteritapaaminen

  • Ilmoittautumiset: 21.5.2018 mennessä
  • Koulutus alkaa: 8. - 10.6.2018


Joko kuulit uutiset? Kaikki taideaineiden, pelialan ja luovan hyvinvoinnin koulutuksemme siirtyvät kesällä Tampereelle.

Perinteikästä, taattua Oriveden Opisto -laatua, uusissa tiloissa – tutustu ja tule mukaan!

Tahdotko tutkailla itseäsi ja elämääsi luovalla tavalla? Haluatko sitoa elämäntarinasi juonenkäänteitä ja valottaa uusia näkökulmia? Kaipaatko luovia menetelmiä ja soveltavaa teatteria työsi tueksi?

Tervetuloa tutkimaan teemaa "tarinan voima" Tampereelle Tarinateatteritapaamiseen. Tutkimme viikonlopun ajan omia tarinoita, niiden esittämistä ja etsimme yhdessä tämän ajan tarinoita. Tule tutkimaan, osallistumaan, kuulemaan ja katsomaan. Viikonlopun aikana toteutamme useita pajoja, luentoja sekä tarinateatteriryhmät eri puolilta Suomea tulevat esiintymään tapahtumassa. Tarinateatteri on improvisaatioteatteria, joka perustuu yleisön kertomiin ajatuksiin, tunteisiin ja tarinoihin.  Ohjelman sisältö tarkentuu.  

Järjestetään yhteistyössä Tampereen tarinateatterin kanssa.

Tapaamisen hinta on Early bird 270 € (15.4.2018 asti), tämän jälkeen hinta on 300 €. Hinta sisältää ohjelman, ruokailun ja majoituksen kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneita on muutama ja lisämaksu on 35 €/yö.
Tämän lisäksi tarjolla on ennen tapaamisen alkua ABC-kurssi, joka antaa perustiedot menetelmästä ja sopii erityisesti heille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tarinateatterista.
Hinta 60 € (sis. lounaan ). Mikäli osallistut ABC-kurssiin, niin maitse siitä ilmoittautumislomakkeen kohdassa lisätietoja.
Hinta ilman majoitusta on 170 € Early bird/16.4. alkaen 200 €. Ei majoittujat maksavat ateriansa kassalle ruokailun yhteydessä.

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, Tampere.

Ilmoittautumiset 21.5.2018 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Tarinan voima

Tampere