innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Ahlman Tampere

Ahlmanin historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Silloisen maamies- ja emäntäkoulun henki elää koulussa edelleen, sillä ammatti- ja aikuisopisto järjestää paljon ravintola-alaan, maatalouteen ja luontoon liittyviä koulutuksia.

Tampereella valikoimissa on perus- ja ammattitutkintoja, lyhytkursseja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta.
Moderni oppimisympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia ammatin hankkimiseen ja työelämän palvelu- ja kehittämistoimintaan.

Ahlmanilla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pitkät perinteet ja uuden kehittäminen. Oppimisen, kasvun ja kehityksen rinnalla Ahlman liputtaa suomalaisten alkuperäisrotujen säilyttämisen, lähiruoan, aitojen makujen, kestävän kehityksen ja paikallisen pienyrittäjyyden puolesta.

PALVELUT

Tampereella Hallilantie 24:ssä, vain viisi kilometriä kaupungin keskustasta, sijaitsee 13 hehtaarin puistomainen alue, jossa lehmät laiduntavat kesäisin tien varrella. Paikalle on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla kyydillä.

Pihassa on oppilaitoksen lisäksi maatilan navetta, Tilapuoti -lähiruokamyymälä, Tilameijeri ja Maitobaari.
Opiskelijaravintola Kapustaan on kuka tahansa tervetullut lounastamaan pääosin kotimaisista raaka-aineista ja oman sekä lähitilojen tuotteista valmistettuja lounaita. Opetusravintola Anna toimii sekä tilausravintolana että Ahlmanin ammattiopiston oppimisympäristönä.
Ahlmanin Kartano on erikoistunut kokous-, juhla- ja majoituspalveluihin.
Kaikkea tätä ympäröin vihreä puutarha ja keskeisellä paikalla perinnepiha pirkanmaalaisia perinnekasveja tulvillaan.
Hyvinvointipolulta voit hakea mielenrauhaa.