innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Scifi, fantasia ja kauhu -kirjoittajakurssi - Markku Soikkeli

  • Ilmoittautuminen 6.7.2017 mennessä
  • Kurssiaika 24. - 29.7.2017

Kuvaus
Kurssilla harjoitellaan ei-realistisen tarinan kirjoittamista niin novellin kuin pidemmänkin proosan tarpeisiin. Scifin, fantasian ja kauhun aineksista kokeillaan omakohtaisen yhdistelmän löytämistä ideaproosan, eeppisen sankaritarinan tai psykologisen jännityksen virittämiseen. Lajiperinteen tunteminen auttaa huomaamaan miten omintakeinen maailmanrakennus lähtee lajirajojen murtamisesta ja lajielementtien yhdistelystä. Kurssi ei edellytä aiempaa scifin, fantasian tai kauhufiktion tuntemusta.

Opettaja kirjailija Markku Soikkeli.

Aika 24. - 29.7.2017

Paikka Ahlman, Hallilantie 24, Tampere

Hinta
Kurssimaksuun 495 € sisältyy opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa huoneita on suihku- ja wc-tilat käytävällä.
www.ahlmaninkartano.fi/majoitus
Yhden hengen huoneita ei ole tarjolla. Mikäli sellaisen haluat, suosittelemme sinua käyttämään paikallisten hotellien palveluja.

Yleistä
Kirjoittajakursseilla yhdistyvät teoria ja käytäntö, sillä valtaosa opetuksesta on tekstipajoja, joissa opettajan johdolla luetaan ja työstetään yhdessä kurssilaisten omia tekstejä.
Jos ei toisin ilmoiteta, kurssit alkavat tulopäivänä klo 13 ja päättyvät lähtöpäivänä lounaaseen klo 12. Ryhmäopetustunteja on päivässä keskimäärin kuusi, minkä lisäksi opettaja voi antaa erilaisia yksin tehtäviä kirjoitusharjoituksia ja henkilökohtaista palautetta. Opettaja saa rytmittää kurssin parhaaksi katsomallaan tavalla annetun tuntikehyksen puitteissa.
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi voidaan ottaa joitakin halukkaita.
Kurssikutsu lähetetään sähköpostina viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautuminen
6.7.2017 mennessä

Lisätietoja
orivedenopisto@ahlman.fi
Vaihde (03)33992500

Peruutusehdot:
Kurssi-ilmoittautumisen peruminen on mahdollista 2 viikkoa ennen kurssin alkua eli kurssikutsun saatua. Myöhemmistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta.

Kurssi-info

Scifi, fantasia ja kauhu

Opettajana
Markku Soikkeli

Ahlman,  Tampere