innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Säännöt ja rekisteriseloste

Säännöt

1. Järjestäjä
Ahlman Tampere
Hallilantie 24
33820 Tampere

2. Kampanjan idea
Ahlmanin säätiön palvelut tai koulutusalat markkinoi palvelujaan. Huomiota haetaan muun muassa kampanjan avulla.

3. Osallistumiskelpoisuus
Kampanjaan saavat osallistua kaikki, joskin ilmiannettavan henkilön on oltava vähintään 18-vuotias.

4. Palkinto
Palkinto on 100 € per ilmianto, ja se jaetaan jokaisesta ilmiannetusta henkilöstä, joka aloittaa opinnot kuluvana vuonna Ahlmanin Oriveden Opistolla ja käyttää ilmoittautuessaan uniikkia kampanjakoodia, jonka järjestelmä liittää lähettämääsi kutsukirjeeseen automaattisesti. Ilmiantopalkkio maksetaan 15.10. mennessä, kun ilmiannettu opiskelija on suorittanut opintojaan ohjelman mukaisesti ja hoitanut opintoihin liittyvät maksusuoritukset 30.9. saakka.

5. Kampanja-aika
Kampanjaan voi osallistua 29.5. – 28.7.2017 klo 24:00 saakka.

6. Kuinka kampanjaan osallistutaan
Kuluttajat voivat osallistua kampanjaan Ahlmanin Säätiön verkkosivuilla lähettämällä sieltä henkilötietonsa ja hyväksymällä kampanjan säännöt.

7. Palkinnon jakoperusteet ja voittojen tarkistus
100 € palkinto jaetaan ilmiantajalle jokaista opiskelijaa kohden, joka aloittaa opinnot Ahlmanin Oriveden Opiston pitkällä linjalla ja käyttää ilmoittautuessaan kampanjakoodia, jonka järjestelmä lähettää automaattisesti ilmiannon yhteydessä. Järjestäjä ei sitoudu toimittamaan voittoja, joiden voittaja on antanut puutteelliset tiedot yhteydenottoa varten. Palkinnon toimitusaika on viikon sisällä voittopäivästä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden olla luovuttamatta palkintoa, mikäli voitto todetaan saavutetuksi vilpillisin keinoin.

8. Palkinnon luovutus / julkisuus
Kampanjassa palkinnon saavat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu
Palkinnon saaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

10. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki kampanjaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

AHLMAN TAMPERE
Hallilantie 24
33820 TAMPERE

REKISTERIN NIMI
Ahlmanin Säätiön kilpailurekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS
Henkilötietoja käytetään Ahlmanin Säätiön ja Käyttäjän väliseen viestintään kampanjaa koskien. Osallistumalla kampanjaan Käyttäjä hyväksyy, että hänelle voidaan ilmoittaa voitosta.

KUVAUS REKISTERÖITYJEN RYHMÄSTÄ
Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Ahlman Säätiön kampanjaan osallistuneista luonnollisista henkilöistä.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilötiedot
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero

TIETOJA EI LUOVUTETA AHLMANIN SÄÄTIÖN ULKOPUOLELLE

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISTEN TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET: TARKASTUS- JA KIELTO-OIKEUS
Rekisteröidyllä henkilöllä on henkilötietolain 26 § ja 30 §:n mukainen oikeus tarkastaa rekisteritietonsa ja kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suora- tai muuta markkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Tarkastus- ja kielto-oikeutta koskevat pyynnöt tulee esittää Ahlmanin Säätiölle. Lisätietoja ja -ohjeita tarkastus- ja/tai kielto-oikeuden käytöstä voi pyytää myös rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä.