innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Pimeys kirjoittamisessa -kirjoittajakurssi
- Heikki Savola ja Mark Mallon

  • Ilmoittautuminen 21.6.2018
  • Kurssiaika 9. - 13.7.2018

Kuvaus
Kahden ohjaajan kurssilla hyödynnetään mielikuvituksen sellaista aineistoa, joka ei hämäryytensä ja kummallisuutensa tähden halua löytää sanoja. Kirjoitetaan tekstiä, joka rakenteensa, kielensä ja sisältönsä puolesta puhuttaa lukijakuntaa. Kirjoittamiseen, kritiikkiin ja keskusteluun painottuvalla kurssilla kirjoitetaan poikkeuksellisinakin vuorokaudenaikoina, huumoria kaihtamatta.

Opettajat Kustantaja, kirjoittajaohjaaja Heikki Savola ja Särön päätoimittaja, runoilija Mark Mallon

Aika 9. - 14.7.2018

Paikka Ahlman Hallilantie 24 Tampere

Kurssimaksu

  • 450 € sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa huoneista on suihku- ja wc-tilat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita. 1hh-lisä on 35€/ yö.
  • 345 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Oriveden Opiston kesäkurssille. www.ahlmaninkartano.fi/majoitus
Kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Yleistä
Kirjoittajakursseilla yhdistyvät teoria ja käytäntö, sillä valtaosa opetuksesta on tekstipajoja, joissa opettajan johdolla luetaan ja työstetään yhdessä kurssilaisten omia tekstejä.
Jos ei toisin ilmoiteta, kurssit alkavat tulopäivänä klo 13 ja päättyvät lähtöpäivänä lounaaseen klo 12. Ryhmäopetustunteja on päivässä keskimäärin kuusi, minkä lisäksi opettaja voi antaa erilaisia yksin tehtäviä kirjoitusharjoituksia ja henkilökohtaista palautetta. Opettaja saa rytmittää kurssin parhaaksi katsomallaan tavalla annetun tuntikehyksen puitteissa.
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi voidaan ottaa joitakin halukkaita jonoon.
Kurssikutsu lähetetään sähköpostina viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautuminen 21.6.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja:
orivedenopisto@Ahlman.fi

Peruutusehdot:
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Pimeys kirjoittamisessa -kirjoittajakurssi

Opettajina
Heikki Savola ja Mark Mallon

Ahlman Tampere