innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Majoituspalvelut

majoituspalvelut.jpg

TAMPERE - AHLMANIN KARTANO

Ahlmanin Kartanolla on 32 tunnelmallista ja viihtyisää hotellihuonetta, jotka sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa.

Kartanorakennuksemme toisessa kerroksessa sijaitsevat hotellihuoneet on juuri entisöity. Kartanon huoneissa on normaalin huonevarustelun lisäksi jääkaappi sekä maksuton langaton nettiyhteys. Yhteiskäytössä olevat kylpyhuoneet, oleskelutilat sekä keittiö sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Kylpyhuoneen vieressä on myös kodinhoitohuone, josta löytyvät pyykinpesukone ja kuivauskaappi sekä silitysvälineet.

ANNALA

Annalan huoneissa on normaalin huonevarustelun lisäksi kylpyhuone, jääkaappi, hiustenkuivain sekä maksuton langaton nettiyhteys. Yhteiskäytössä olevat oleskelutilat ja keittiö sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Annalassa on myös pyykinpesukone, kuivausrumpu, kuivaushuone sekä silitysvälineet. Sauna on varattavissa vastaanotosta vuorokautta ennen saunomista hintaan 15 € / tunti. Huonehintoihin ei sisälly aamupala.

Tutustu Ahlmanin majoituspalveluihin lähemmin ahlmaninkartano.fi

ORIVESI - MAJOITUS

Majoitustiloja on noin 190 henkilölle. Huoneet ovat 1 ja 2 hengen huoneita, joissa lähes kaikissa on omat suihku- ja WC-tilat.
Tarjoamme majoitusta sekä yksittäisille matkailijoille että ryhmille elokuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Majoitusvaraukset virastoaikaan.

OTA YHTEYTTÄ TAMPERE

AHLMANIN KOULUN SÄÄTIÖ
AHLMANIN KARTANO
Hallilantie 24
33820 Tampere

www.ahlmaninkartano.fi
kartano@ahlman.fi
p. 041 514 4617

Maria Hartonen
tiedustelut ja varaukset
maria.hartonen@ahlman.fi 
p. 043 824 0535

 

OTA YHTEYTTÄ ORIVESI

ORIVEDEN OPISTO
Koulutie 5
35300 Orivesi

Kartta Oriveden Opiston kampuksesta.

orivedenopisto@ahlman.fi 
vaihde 03 3399 2500