innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Lempeän kirjoittamisen kurssi - Natalie Goldbergin ajattelua soveltaen - Nina Hakalahti

  • Ilmoittautuminen 11.5.2018 mennessä
  • Kurssiaika 4. - 9.6.2018

Kuvaus
Lempeän kirjoittamisen kurssilla keskitytään kirjoittamisen ilon löytämiseen. Kirjoittaminen on merkityksellistä ja syvästi tyydytystä tuottavaa. Itsekritiikki ja -sensuuri saattavat kuitenkin estää kirjoittamiseen heittäytymisen. Kurssilla kirjoitetaan, luetaan ja kuunnellaan tekstejä, marinoidutaan tekstien maailmassa. Kurssin perusfilosofia pohjautuu kirjoittajaohjaajaguru Natalie Goldbergin ajatteluun.
Aamupäivät kuluvat edellisenä iltana harjoituksena kirjoitettujen tekstien parissa ja iltapäiväisin perehdytään kunkin päivän teemaan sekä tietysti kirjoitetaan. 

Ennakkotehtävä
Kirjoita 1-2 sivun mittainen kuvaus suhteestasi kirjoittamiseen. Tehtävä tulee tiedoksi opettajalle. Tekstin voi lähettää os. orivedenopisto@ahlman.fi

Kohderyhmä
Kurssi sopii erityisen hyvin aloittelijalle, mutta myös pitkään kirjoittaneelle, joka tuntee tarvetta syventää suhdetta kirjoittamiseensa tai kärsii kirjoitusjumista.

Opettaja Kirjailija Niina Hakalahti.

Aika 4. - 9.6.2018

Paikka Ahlman Hallilantie 24 Tampere

Kurssimaksu

  • 495 € sis. opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa huoneista on suihku- ja wc-tilat käytävällä. Tarjolla on myös muutamia yhden hengen huoneita. 1hh-lisä on 35€/ yö.
  • 365 € sis. opetus. Mahdolliset ateriat maksetaan ruokailun yhteydessä.

Jos tarvitset majoitusta, varaa se suoraan Ahlmanin Kartanolta p. 041 514 4617 tai kartano@ahlman.fi. Ilmoita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Oriveden Opiston kesäkurssille. www.ahlmaninkartano.fi/majoitus
Kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Yleistä
Kirjoittajakursseilla yhdistyvät teoria ja käytäntö, sillä valtaosa opetuksesta on tekstipajoja, joissa opettajan johdolla luetaan ja työstetään yhdessä kurssilaisten omia tekstejä.
Jos ei toisin ilmoiteta, kurssit alkavat tulopäivänä klo 13 ja päättyvät lähtöpäivänä lounaaseen klo 12. Ryhmäopetustunteja on päivässä keskimäärin kuusi, minkä lisäksi opettaja voi antaa erilaisia yksin tehtäviä kirjoitusharjoituksia ja henkilökohtaista palautetta. Opettaja saa rytmittää kurssin parhaaksi katsomallaan tavalla annetun tuntikehyksen puitteissa.
Kursseille otetaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi voidaan ottaa joitakin halukkaita jonoon.
Kurssikutsu lähetetään sähköpostina viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautuminen 11.5.2018 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja
orivedenopisto@ahlman.fi

Peruutusehdot
Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssi-info

Lempeän kirjoittamisen kurssi

Opettajana
Nina Hakalahti

Ahlman Tampere