innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Kuoronjohdon peruskurssi

  • Ilmoittautuminen 26.5.2017 mennessä
  • Kurssiaika 12. - 21.6.2017

Kuvaus
Klemetti-Opiston kuoronjohdon peruskurssin rakennetta on uudistettu. Aiemman moniportaisen rakenteen sijasta eri "vuosikurssit" osallistuvat samalle kurssille, mutta hieman eriytetyillä sisällöillä. Kurssi valmentaa kuoronjohdon perustutkinnon tenttiin. Valmius osallistua tenttiin katsotaan tapauskohtaisesti. Kurssilla opiskellaan kuoronjohtoon liittyviä perustaitoja: lyöntitekniikkaa, kuoron harjoittamista, äänenantoa, äänenavausta, teosanalyysiä. Ennen kurssin alkua opiskelijat saavat listan ohjelmistosta. Ohjelmistoon on hyvä tutustua etukäteen. Kurssin ohjelmiston runkona on Sulasol 3 -kirja. Lisäksi kukin kurssilainen saa tuoda yhden kuorokappaleen, jonka haluaa kurssin aikana opiskella.

 

Kurssi ei edellytä aikaisempia kuoronjohdon opintoja, mutta kokemus kuorolaulajana on eduksi. Kurssilaisilta toivotaan tyydyttävää pianonsoittotaitoa sekä musiikinteorian ja säveltapailun perustaitoja (mm. sävellajien tuntemus, sointuopin perusteet, kyky laulaa yksinkertaisia melodioita nuotista).

Opettaja Rita Varonen

Kurssimaksu 615 €. Kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen) ja vapaa pääsy konsertteihin. 1 hh lisämaksu on 25 €/ yö. Kurssille voi osallistua myös ilman täysihoitoa. Kysy hintaa toimistosta (ks. lisätiedot).

Ilmoittautuminen 26.5.2017 mennessä.

Lisätiedot
orivedenopisto@ahlman.fi
Vaihde (03) 3399 2500

Peruutusehdot
Kurssi-ilmoittautumisen peruminen on mahdollista 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta.

Kurssi-info

Kuoronjohdon peruskurssi

Opettajana
Rita Varonen

Oriveden Opisto