innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Kuoronjohdon D-kurssi

  • Ilmoittautuminen 16.3.2017 mennessä
  • Kurssiaika 31.3. - 2.4. ja 12. - 21.6.2017

Kuvaus
Kurssilla opiskellaan Sibelius-Akatemian kuoronjohdon D-tutkinnon 2. vuoden ohjelman mukaisesti ja kurssin päätteeksi voi suorittaa vastaavan tutkinnon. Kurssi järjestetään yhteistyössä Taideyliopiston Avoin yliopisto kanssa.

Huom! Kurssi alkaa viikonloppujaksolla 31.3. - 2.4.2017 Helsingissä, jolloin perehdytään kurssiohjelmistoon johtamisteknisesti ja opiskelijat saavat ohjausta valmistautumiseen kesäjaksoa varten. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kohdassa, mikäli et pääse osallistumaan valmentavalle viikonloppujaksolle. Kesäjakso 12. - 21.6.

Kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu Klemetti-Opiston perustutkinnon suorittaneille sekä ammattiopiskelijoille, joilla on jo tehtynä Kuoronjohdon perusteet (AMK), Sibelius-Akatemian kuoronjohdon D-kurssin ensimmäinen vuosi (5p62a) tai vastaavat taidot. Se soveltuu hyvin myös kertauskurssiksi kanttoreille ja musiikkikasvattajille.
Kurssilaisilla tulee olla suoritettuna Kuoronjohto D:n ensimmäisen vuoden opinnot, Kuoronjohdon peruskurssi esim AMK:ssa tai vastaavat opinnot/taidot.

Opettajat Seppo Murto ja Kari Turunen

Aika ja paikka
Kevään viikonloppu 31.3. - 2.4. Helsingissä Meritullin seurakuntasalissa,
Meritullintori 3.
Kesäjakso 12. - 21.6. Oriveden Opisto, Koulutie 5 Orivesi.

Hinta
Kurssin hinta on 1239 €. Hinta sisältää opetuksen niin Helsingin viikonloppu- kuin Oriveden kesäjaksolla sekä kesäjakson majoituksen (2 hh) ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). 1hh-lisä Oriveden Opistolla 25 € / yö. Helsingin viikonloppujakson majoituksen ja ruokailut kurssilainen järjestää itse. Lisäksi peritään avoimen yliopiston kirjautumismaksu 40 €. Taideyliopiston tutkinto-opiskelijoilta avoimen yliopiston kirjautumismaksua ei peritä. Kurssilaisilla on  vapaa pääsy Klemetin Kesän konsertteihin.

Lisätiedot
orivedenopisto@ahlman.fi
Vaihde (03) 3399 2500

Peruutusehdot
Kurssi-ilmoittautumisen peruminen on mahdollista 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta.

 

hae

koulutukseen

Kurssi-info

Kuoronjohdon D-kurssi

Opettajina
Seppo Murto ja
Kari Turunen

Kevään viikonloppu / Helsinki
Kesäjakso / Oriveden Opisto