innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Kuoronjohdon C-kurssi

  • Kurssiaika: 31.3. - 2.4.2017 ja 12. - 21.6. 2017
  • Ilmoittautuminen: 16.3.2017 mennessä

Kuvaus
Kurssi järjestetään yhteistyössä Taideyliopiston Avoin yliopisto kanssa ja sen päätteeksi on mahdollista suorittaa Sibelius-Akatemian C-kurssia vastaava tutkinto, 10 op.
C-kurssin opiskelijat muodostavat yhdessä kuoronjohdon D-kurssilaisten kanssa harjoituskuoron, joten kesäjaksolla ryhmä työskentelee yhdessä D-kurssin kanssa.

Huom! Kurssi alkaa viikonloppujaksolla 31.3. - 2.4.2017 Helsingissä, jolloin perehdytään kurssiohjelmistoon johtamisteknisesti ja opiskelijat saavat ohjausta valmistautumiseen kesäjaksoa varten. Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kohdassa, mikäli et pääse osallistumaan valmentavalle viikonloppujaksolle. Kesäjakso 12. - 21.6.

Kohderyhmä
C-kurssi sopii hyvin sekä ammattiopiskelijoille että työelämässä oleville kanttoreille ja musiikkikasvattajille, jotka kaipaavat kuoronjohto-osaamiseensa täydennystä. Myös aiemmin C-kurssin suorittaneet voivat osallistua kurssille, sillä vuosittain muuttuvasta ohjelmistosta johtuen painotukset opetuksessa vaihtelevat. Kurssille osallistujilta edellytetään aikaisempi Kuoronjohdon D-kurssisuoritus tai vastaavat taidot.

Opettajat Seppo Murto ja Kari Turunen

Aika ja paikka
Kevään viikonloppu 31.3. - 2.4. Helsingissä Meritullin seurakuntasalissa,
Meritullintori 3.
Kesäjakso 12. - 21.6. Oriveden Opisto, Koulutie 5 Orivesi.

Hinta
Kurssin hinta on 1239 €. Hinta sisältää opetuksen niin Helsingin viikonloppu- kuin Oriveden kesäjaksolla sekä kesäjakson majoituksen (2 hh) ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). 1hh-lisä Oriveden Opistolla 24 € / yö. Helsingin viikonloppujakson majoituksen ja ruokailut kurssilainen järjestää itse. Lisäksi peritään avoimen yliopiston kirjautumismaksu 40 €. Taideyliopiston tutkinto-opiskelijoilta avoimen yliopiston kirjautumismaksua ei peritä. Kurssilaisilla on vapaa pääsy Klemetin Kesän konsertteihin.

Lisätiedot
orivedenopisto@ahlman.fi
vaihde (03) 3399 2500

Peruutusehdot
Kurssi-ilmoittautumisen peruminen on mahdollista 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta.

Kurssi-info

Kuoronjohdon C-kurssi

Opettajina
Seppo Murto ja
Kari Turunen

Kevään viikonloppu / Helsinki
Kesäjakso / Oriveden Opisto