innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Koulutusvinkit

25.07.2017

Vielä muutamia vapaita opiskelupaikkoja

  • 1

Erä- ja luonto-oppaan ammattitukinnossa on muutama vapaa opiskelupaikka ja hakuaikaa on jatkettu 15.8.2017 asti.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoon sekä matkailualan perustutkintoon on myös muutamia paikkoja auki. Haku päättyy 31.8.2017.

Tutustu koulutuksiin ja hae heti tänään: www.ahlman.fi/ammattitutkinnot ja www.ahlman.fi/perustutkinnot

Kommentit

Kommentoi

En ole ihminen

Opiskelijoiden tuote- ja palvelutarjonta

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelijat voivat perustaa NY-opiskelijayrityksen. NY-yritys on opiskelijatiimin muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden vuoden (lukukausi tai kalenterivuosi) ajan myyden tuotteita tai palveluita asiakkaille. Oikealla rahalla toimiminen lisää ohjelman vaikuttavuutta, opiskelijoiden motivaatiota toimintaan ja tuo ohjelmaan oikean liike-elämän elementtejä. Kun asiat tekee oikeasti, jäävät ne paremmin myös mieleen. Samalla kannustamme opiskelijoita aktiivisiksi ja oma-aloitteisiksi tulevaisuuden tekijöiksi. Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijatiimit oppivat lukuvuoden tai kalenterivuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Meiltä löytyy innokkaita toteuttajia piha- ja puutarhatöihin, kukkasidontaan, pienpihan suunnitteluun, catering- ja ohjelmapalveluihin. Tutustu opiskelijayritysten tuote- ja palvelutarjontaan ja ota yhteyttä/pyydä tarjous