innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Koulutusvinkit

21.06.2018

Kesäkursseille vielä vapaita paikkoja - hae nyt!

  • 0

Osa kesäkursseista on jo käynnissä ja loput täyttyvät kovaa vauhtia. Vietä aktiiviloma, päivitä tietoja, kehitä taitoja, antaudu harrastukselle ja nauti! Valitse kiinnostavin kurssi ja ilmoittaudu heti.

Kesäkurssien valikoimassa luovan hyvinvoinnin, kuvataiteen, musiikin ja kirjoittamisen kursseja.

Lue lisää ja tutustu: http://www.ahlman.fi/kesakurssit

Opiskelijoiden tuote- ja palvelutarjonta

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelijat voivat perustaa NY-opiskelijayrityksen. NY-yritys on opiskelijatiimin muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden vuoden (lukukausi tai kalenterivuosi) ajan myyden tuotteita tai palveluita asiakkaille. Oikealla rahalla toimiminen lisää ohjelman vaikuttavuutta, opiskelijoiden motivaatiota toimintaan ja tuo ohjelmaan oikean liike-elämän elementtejä. Kun asiat tekee oikeasti, jäävät ne paremmin myös mieleen. Samalla kannustamme opiskelijoita aktiivisiksi ja oma-aloitteisiksi tulevaisuuden tekijöiksi. Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijatiimit oppivat lukuvuoden tai kalenterivuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Meiltä löytyy innokkaita toteuttajia mm. piha- ja puutarhatöihin, kukkasidontaan, pienpihan suunnitteluun ja erilaisiin ohjelmapalveluihin. Tutustu opiskelijayritysten tuote- ja palvelutarjontaan ja ota yhteyttä/pyydä tarjous