innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Koulutusvinkit

06.10.2017

Biisinteon ja sovittamisen monimuotokoulutus

Biisinteon ja sovittamisen monimuotokoulutus alkaa 8.1.2018 ja päättyy 17.6.2018. Ilmoittaudu 15.12. mennessä.
Koulutuskokonaisuudessa tutustutaan tekemispainotteisesti biisintekoon, sovittamiseen sekä komppilappujen yms. notaation kirjoittamiseen nuotinkirjoitusohjelmalla. Koulutus on suunnattu kaikille säveltämisestä ja sovittamisesta kiinnostuneille musiikinharrastajille, miksei ammattilaisillekin.

Opiskelijoiden tuote- ja palvelutarjonta

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelijat voivat perustaa NY-opiskelijayrityksen. NY-yritys on opiskelijatiimin muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden vuoden (lukukausi tai kalenterivuosi) ajan myyden tuotteita tai palveluita asiakkaille. Oikealla rahalla toimiminen lisää ohjelman vaikuttavuutta, opiskelijoiden motivaatiota toimintaan ja tuo ohjelmaan oikean liike-elämän elementtejä. Kun asiat tekee oikeasti, jäävät ne paremmin myös mieleen. Samalla kannustamme opiskelijoita aktiivisiksi ja oma-aloitteisiksi tulevaisuuden tekijöiksi. Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijatiimit oppivat lukuvuoden tai kalenterivuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Meiltä löytyy innokkaita toteuttajia piha- ja puutarhatöihin, kukkasidontaan, pienpihan suunnitteluun, catering- ja ohjelmapalveluihin. Tutustu opiskelijayritysten tuote- ja palvelutarjontaan ja ota yhteyttä/pyydä tarjous