innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Koulutusvinkit

20.02.2018

Ahlmanilla opiskellaan kohti eSport ammattilaisuutta

  • 0

Ahlmanilla on opiskeltu kilpapelaamista syksytä 2016. Oriveden Opiston eSport -linjalla kehitetään pelitaitojen ja -tietojen lisäksi fyysistä ja henkistä kuntoa ja opiskellaan mm. ravinto-ja hyvinvointiasioita. Linjalla opiskelee tällä hetkellä parisenkymmentä opiskelijaa, joilla on tavoitteet korkealla! Haku ensi elokuussa Tampereella alkavalle linjalle on käynnissä. Hae mukaan!

Katso: Esports set to score big in Finland

0 kommenttia
20.02.2018

Oriveden Opisto goes Tampere

  • 0

Joko kuulit uutiset? Kaikki taideaineiden ja pelialan koulutuksemme siirtyvät kesällä Tampereelle.
Perinteikästä, taattua Oriveden Opisto -laatua, uusissa tiloissa.
Kansanopistolinjojen haku on nyt käynnissä. Tutustu koulutuksiin ja hae mukaan!

0 kommenttia
16.01.2018

Sovitus -verkkokurssi

  • 0

Sovitus -verkkokurssilla 23.4. - 22.5. perehdytään musiikin sovittamiseen ja omia sovituksia. Kouluttajana Matti Ruippo.
Koulutus on suunnattu kaikille säveltämisestä ja sovittamisesta kiinnostuneille musiikinharrastajille ja miksei ammattilaisillekin.

0 kommenttia
11.01.2018

Ilmoittaudu kesäkursseille!

  • 0

Tangoa, afrotanssia, kuoronjohtoa, kirjoituskursseja, piirtämistä ja vaikka mitä! Oriveden Opiston takuuvarmoja suosikkeja ja trendikkäimpiä uutuuksia nyt Tampereella. Kesäkurssien ilmoittautuminen on auki. Tutustu ja ilmoittaudu! Lisätietoja: www.ahlman.fi/kesakurssit

0 kommenttia
06.10.2017

Biisinteko -verkkokurssi

Biisinteko -verkkokurssille 5.2. - 9.3.2018 on ilmoittautuminen käynnissä! Ilmoittaudu heti tänään!
Kurssi sisältää tietenkin biisintekoa, säveltämistä ja osin sanoittamistakin. Kouluttajana Noora Salmi.
Koulutus on suunnattu kaikille säveltämisestä ja sovittamisesta kiinnostuneille musiikinharrastajille, miksei ammattilaisillekin.

12.09.2017

Tammikuussa 2018 alkavat koulutukset

Haku on parhaillaan käynnissä tammikuussa 2018 alkaviin koulutuksiin:
hotelli-, ravintola- ja catering-ala, vastaanottovirkailija, kokki ja tarjoilija sekä luonto- ja ympäristöala, luonto-ohjaaja.

Tutustu ja hae jo tänään!

Opiskelijoiden tuote- ja palvelutarjonta

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskelijat voivat perustaa NY-opiskelijayrityksen. NY-yritys on opiskelijatiimin muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden vuoden (lukukausi tai kalenterivuosi) ajan myyden tuotteita tai palveluita asiakkaille. Oikealla rahalla toimiminen lisää ohjelman vaikuttavuutta, opiskelijoiden motivaatiota toimintaan ja tuo ohjelmaan oikean liike-elämän elementtejä. Kun asiat tekee oikeasti, jäävät ne paremmin myös mieleen. Samalla kannustamme opiskelijoita aktiivisiksi ja oma-aloitteisiksi tulevaisuuden tekijöiksi. Oman NY-yrityksen pyörittämisen kautta opiskelijatiimit oppivat lukuvuoden tai kalenterivuoden aikana yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen.

Meiltä löytyy innokkaita toteuttajia piha- ja puutarhatöihin, kukkasidontaan, pienpihan suunnitteluun, catering- ja ohjelmapalveluihin. Tutustu opiskelijayritysten tuote- ja palvelutarjontaan ja ota yhteyttä/pyydä tarjous