innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Kokous- ja juhlapalvelut

kokousjuhlapalvelut.jpg

TAMPERE - Ahlmanin Kartano

Ahlmanin Kartanon vieraana saat tuntea palvelun. Me tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, uniikki pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi. Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia. Rauhassa, mutta kaikkien reittien varrella.
Kokous- ja juhlatilojen, ravintoloiden, majoitusrakennusten ja saunojen lisäksi pihapiiristämme löytyy puutarha, maatila, Tilameijeri, Tilapuoti sekä Maitobaari.

Tutustu Ahlmanin Kartanon kokous- ja juhlapalveluihin lähemmin ahlmaninkartano.fi

ORIVESI - palvelut

Opistorakennus sijaitsee Oriveden kaupungin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Helsingistä Orivedelle ehtii hyvin kahdessa tunnissa ja Tampere on ainoastaan puolen tunnin ajomatkan päässä.
Oriveden kaupungin palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Pihapiiristä lähtee hyviä ulkoilureittejä maastoon. Vanhat puut ja opiston lampi luovat viihtyisän puistoalueen, jossa viihtyy ympäri vuoden.
Opisto tarjoaa hyvät tilat kurssien opiskelijoille kuin myös ulkopuolisten varaajien käyttöön. Koulutus- ja majoitustiloja on sekä pienille että suurille ryhmille. Meillä järjestät upeat juhlat ja sujuvat kokoukset. Tervetuloa vieraaksemme!
Klemettisalissa on nouseva katsomo. Kaikkiaan istumapaikkoja on noin 400.

Tutustu Oriveden Opiston kokous- ja juhlatiloihin.

YHTEYSTIEDOT

AHLMANIN KOULUN SÄÄTIÖ
AHLMANIN KARTANO
Hallilantie 24
33820 Tampere

www.ahlmaninkartano.fi
kartano@ahlman.fi
p. 041 514 4617

Tiedustelut ja varaukset

Maria Hartonen
palveluvastaava
maria.hartonen@ahlman.fi 
p. 043 824 0535

 

ORIVEDEN OPISTO
Koulutie 5
35300 Orivesi

Tiedustelut ja varaukset
vaihde 03 3399 2500
orivedenopisto@ahlman.fi