innerftlogo
  • twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto

  • Haku: syksyllä 2018
  • Koulutus: syksyllä 2018

lyhyt_kasvinkasittely.jpg

Oletko kasvinsuojeluaineiden ammattikäyttäjä? Tule kasvinsuojelukoulutukseen ja suorita lain säätämä kasvinsuojelukoulutus!

Kasvinsuojeluaineista annetun lain (1563/2011) mukaan kasvinsuojeluaineita koskeva tutkintovelvoite (kasvinsuojelututkinto) koskee kaikkia kasvinsuojeluaineiden ammattikäyttäjiä maa-, puutarha- ja metsätaloudessa. Jos siis olet esimerkiksi maanviljelijä, kasvinsuojelu-urakoitsija, maatalous-, puutarha- tai viheraluetyöntekijä, tarvitset tutkinnon.

Koulutuksen sisältö on annettu maa- ja metsätalousministeriön asetuksessa koulutusohjelmasta (6/2012). Kasvinsuojelututkinnolla testataan koulutusohjelma-asetuksessa mainitut tiedot.

Ammattikäyttäjien täytyy suorittaa tutkinto 26.11.2015 mennessä. Tutkinto tulee uusia viiden vuoden välein.

Koulutus on Ahlmanin Tampereen yksikön tiloissa, osoitteessa Hallilantie 24, Tampere.

Opettaja ja tutkinnon järjestäjä: Tero Höyssä
Opiskelupaikka: Ahlmanin Tampereen yksikkö, Auditorio
Hinta: 80 € (sis ALV 24%).
Viimeinen ilmoittautumispäivä:
Koulutusaika:

Peruminen: Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Lisätietoja: Koulutuspäällikkö Eija Hutko 0438242780 tai eija.hutko@ahlman.fi

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai hae mukaan!

Kurssi-info

Kasviensuojelukoulutus ja -tutkinto

Tampereen yksikkö