AHLMAN.FI
InstagramFacebook
The headhunt is on
5 tähteä
”Hyvä ryhmähenki saa aamulla nousemaan sängystä.”
5 tähteä
”Onhan täällä ihan erilaista ku edellisissä kouluissa. En tiennyt, että opiskelu vois olla oikeesti näin hauskaa!”
Boksi
5 tähteä
”Tää vuosi on ollu ihan mieletön – tää on just mun porukkaa!”
5 tähteä
“Mahdollisuus toteuttaa hyvin laajasti erilaisia projekteja! Ja niihin on suorastaan kannustettu.”

Ilmianna kaverisi satasesta!

Hae opiskelemaan

Ilmianna huipputyyppi ja kerää 100 € palkkio

Saat 100 €, kun kaverisi on suorittanut opintomaksunsa ja käyttänyt ilmoittautuessaan kampanjakoodia. Koodi lähtee hänelle automaattisesti ilmiantosi yhteydessä.

Headhunt on päättynyt.

Oriveden opiston pitkät linjat

Maalauspaletti-ikoni

Kuvataidelinja

antaa vankan ja monipuolisen pohjan esimerkiksi kuvataiteilijan, graafisen suunnittelijan, animaattorin tai arkkitehdin ammattiin pyrkivälle.

Peliohjain-ikoni

Peliala

jakautuu kolmeen alalinjaan: peliteknologia, visuaalinen pelisuunnittelu ja eSport. Opetus kerryttää monille aloille soveltuvaa tietotaitoa mm. koodaamisesta ja yrittäjyydestä. Sopii myös aloittelijalle.

Sulkakynä-ikoni

Kirjoittajalinja

tarjoaa tasokasta ja yksilöllistä opetusta. Linjan oppilaista on tullut niin tieto- ja kaunokirjailijoita, toimittajia, käsikirjoittajia kuin lauluntekijöitä.

Nuottiavain-ikoni

Musiikkilinja

syventää oppilaan soittotaitoja ja perehdyttää uusiin tyyleihin. Linja tarjoaa eväät, joilla musiikillisesta osaamisesta voi tehdä ammatin.

Ikonit: lapio x tähkä x kynä

Säännöt ja palkinnot

Ilmiannon voi tehdä kuka tahansa. Voit ilmoittaa niin monta henkilöä kuin haluat, mutta vain yhden kerrallaan. Voit myös ilmiantaa eri hakemuksilla saman nuoren usealle eri linjalle. Voit ilmiantaa myös itsesi. Pääsyvaatimus koulutukseen on 18 vuoden ikä.

Ilmiannot on jätettävä 28.7.2017 mennessä.

Palkkio on 100 € per ilmianto, ja se jaetaan jokaisesta ilmiannetusta henkilöstä, joka aloittaa opinnot kuluvana vuonna Ahlmanin Oriveden Opistolla ja käyttää ilmoittautuessaan lähettämääsi kampanjakoodia.

Katso tarkemmat kilpailusäännöt tästä ›

Ikonit: lapio x tähkä x kynä

Tervetuloa Ahlmanin Oriveden Opistolle!

Vietä elämäsi paras vuosi Oriveden opistolla! Koulutuksemme toimivat hyvin esimerkiksi valmentavina opintoina AMK- tai yliopiston pääsykokeisiin.

Opettajina toimii mm. muusikko ja FM Sami Kainulainen, kuvataiteilija, dokumentaristi ja TaM Sampsa Virkajärvi, pelialan koulutussuunnittelija Jari Yltävä, runoilija Risto Ahti, FM Hanna Hohtari, kirjailija ja ohjaaja Harri István Mäki, fil. lis. Reijo Virtanen sekä monia vierailevia luennoitsijoita.

Opiskelu oikeuttaa opintotukeen. Asuntolassa asuva opiskelija voi hakea asumislisää. Lue lisää ›