innerftlogo
  • Twitter
  • facebook
  • LinkedIn
  • youtube

Eläintenhoito

ala_elaintenhoito (1).jpg

Eläintenhoidon ja hyvinvoinnin ala tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eläinten parissa. Kiinnostaako sinua työskennellä tuotantoeläinten parissa vai onko oma juttusi enemmän pieneläimet? Haluaisitko jakaa omaa eläinpuolen tietotaitoasi tulevaisuudessa asiakkaille? Miltä kuulostaisi perehtyä naudan luontaiseen käyttäytymiseen tai haluaisitko puolestaan syventää osaamistasi esimerkiksi chinchilloista ? Jos vastailit edellisiin kysymyksiin kyllä, hae meille!

Ahlmanin maamies- ja emäntäkoulu aloitti toimintansa 10.10.1904, josta lähtien Ahlman on tarjonnut maatalousalan koulutusta. Tällä hetkellä eläintenhoito- ja hyvinvointialan koulutustarjonta kattaa maatalousalan perustutkinnon, eläintenhoitajan ammattitutkinnon ja tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinnon. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat kurssit harrastajille ja täydennyskoulutukset ammattilaisille Tampereen ja Oriveden opistoyksin lisäksi valtakunnallisesti.. 

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston historialliset puitteet ja uudet nykyaikaiset oppimisympäristöt tarjoavat innostavan ympäristön oppimiseen. Navetassamme ammuvat puhtaasti suomenkarjaan kuuluvat eläimet, joista osa toimii elävänä geenipankkina, tehden siten navetastamme erittäin ainutlaatuisen paikan. Eläintenhoidon opiskelijoille valmistui 2010 Ahlmanin pieneläinklinikka, jonka tiloissa klinikkaeläintenhoitajaopiskelijamme pääsevät harjoittamaan taitojaan esim. laboratorionäytteiden käsittelyssä ja välinehuollossa. Näitä täydentää pieneläintila kera kanien, marsujen ja undulaattien.

KOULUTUS
PAIKKAKUNTA
HINTA
AJANKOHTA
 
Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoidon osaamisala, eläintenhoitaja Tampere 13.08.2018 - 18.06.2020 TUTUSTU
Maatalouslomittaja, Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto Tampere 500€ 28.08.2018 TUTUSTU
Tuotantoeläinyrittäjä, Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto Tampere 500€ 28.08.2018 TUTUSTU
Eläintenhoitajan ammattitutkinto, klinikkaeläintenhoidon osaamisala, klinikkaeläintenhoitaja Tampere 500€ 14.01.2019 TUTUSTU