innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Avoimet työpaikat

03.05.2017

Musiikinopettaja

  • 0

Musiikkilinja on lukuvuoden mittainen kansanopistolinja. Vuosi musiikkilinjalla tarjoaa opiskelijalle monipuolisen ja käytännönläheisen syväsukelluksen musiikin maailmaan. Lukuvuosi piitää sisällään perinteisten "musiikkiopistoaineiden" kuten säveltapailun, musiikin teorian ja musiikintuntemuksen ohella paljon yhteismusisointia erilaisissa kokoonpanoissa ja erilaisten musiikkityylien parissa, studiotyötä ja musiikkiteknologiaa sekä erilaisia workshopeja kuten vaikkapa songwriting tai rytmiikka ja body percussion.

Etsimme tiimiin 1.8.2017 alkaen monipuolista musiikin ja musiikinopetuksen osaajaa. Tehtävä on osa-aikainen n. 60% kokonaistyöajasta, mutta tarkka työaika selviää aloittavien opiskelijoiden määrän perusteella.

Kokonaisvaltainen, yhteisöllinen musiikin tekeminen on sinulle intohimo. Olet sosiaalinen, pitkäjänteinen, mukaansatempaava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on selkeät omat vahvuusalueesi, mutta et silti ole kapea-alainen yhden asian spesialisti. Sinulla on valmiudet laulun ja/ tai instrumenttien opettamiseen sekä kokemusta erilaisten kokoonpanojen ohjaamisesta. Kuoron tai lauluyhtyeen ohjaamiskokemus on etu.

Tarjoamme innostavan ja haastavan työn, jossa saat olla rohkeasti oma itsesi ja toteuttaa omia musiikillisia ja pedagogisia päämääriäsi varsin joustavasti. Työskentely on yhteisöllistä, elämyksellistä ja mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen on runsaasti. Työ on vaativaa, mutta myös äärimmäisen palkitsevaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Työsuhteessa noudatamme yksityisen opetusalan TES:n kokonaistyöajassa olevat kansanopistot liitettä. Työsuhteessa on 4 kk koeaikaa.

Lisätiedot: Sami Kainulainen, musiikin vastaava kouluttaja, sami.kainulainen @ ahlman.fi tai 050 3833 955.

Hakemukset toimitetaan 17.5.2017 klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen hakemukset @ ahlman.fi ja aihekenttään merkitään musiikinopettaja.

Kommentit

Kommentoi