innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Avoimet työpaikat

03.05.2017

Kuvataideopettaja

  • 0

Kuvataidelinja on lukuvuoden mittainen kansanopistolinja. Kuvataidelinjan tehtävä on tarjota monipuolista ja korkeatasoista kuvataiteen opetusta, niin taiteilijaksi, graafiseksi suunnittelijaksi, arkkitehdiksi kuin kuvataideopettajaksikin haluaville tai vain yksinkertaisesti kuvan tekemisestä kiinnostuneille. Opetus on henkilökohtaisia pyrkimyksiä tukevaa. Kuvataidelinjan tavoitteena on tekijän persoonan vahvistaminen. Opetus antaa myös tiedollisia ja käsitteellisiä valmiuksia, mistä on apua esim. haettaessa jatkokoulutuksiin. Opetus on kurssimuotoista ja kestää elokuun alkupuolelta toukokuun loppuun. Kesällä järjestämme mm. kuvataiteen kesäkursseja.

Haemme kuvataideopettajaa 1.8.2017 alkaen. Tehtävä on osa-aikainen, noin 60% kokonaistyöajasta, mutta tarkka työaika selviää aloittavien opiskelijoiden määrän perusteella.

Edellytämme, että olet yhteistyökykyinen, ihmisläheisen asenteen omaava ja tulet toimeen nuorten aikuisten kanssa.

Toivomme, että olet toiminut taiteilijana, sinulla on nykytaiteen tuntemusta ja opetuskokemusta. Opettajan pedagoginen pätevyys on toivottavaa. Halu ja kyky toimia erilaisten ja eri-ikäisten opiskelijoiden kanssa, joilla on erilaisia tavoitteita, on välttämätöntä. Sinulla pitäisi olla laajaa eri taiteenlajien tuntemista sekä halua laajentaa omaa teknistä ja taiteellista osaamista eri välineisiin. Mielellään hallitsisit yleisimmät maalaus- ja piirustustekniikat, yleisimmät kuvanveiston tekniikat, valokuvauksen ja videon sekä ohjelmistoista mm. photoshop ja premiere. Sosiaalisen median tuntemus tms. on tarpeellinen.

Työsuhteessa noudatamme yksityisen opetusalan TES:n kokonaistyöajassa olevat kansanopistot liitettä. Työsuhteessa on 4 kk koeaika.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Lisätiedot: Sampsa Virkajärvi, kuvataiteen vastaava kouluttaja, sampsa.virkajarvi @ ahlman.fi tai 050 3833 959 päivisin klo 11-12.30 tai 16-16.30.

Hakemukset toimitetaan 17.5.2017 klo 15.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen hakemukset @ ahlman.fi. Aihekenttään merkitään kuvataideopettaja. Hakemuksen liitteeksi kuvia omista teoksista ja/ tai projekteista.

Kommentit

Kommentoi