innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Avoimet työpaikat

22.06.2017

Projektipäällikkö

  • 0

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta sekä vapaata sivistystyötä. Toimimme Pirkanmaalla Tampereella ja Orivedellä. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.

Ahlmanin koulun Säätiö hakee
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen nautakarjataloushankkeisiin

Nautakarjatalous kuntoon -koulutushankkeella haetaan tuotannolle uusia, kannattavampia tapoja toimia: pyritään vähentämään panosriippuvuutta, parannetaan karjatalouden riskienhallintaa ja määrällisten tulosten sijaan määrääväksi tekijäksi otetaan taloudellinen tulos, korkea laatu ja kysyntään vastaaminen. Hankkeessa tarjotaan tiimioppimiseen perustuvaa koulutusta. Hankkeen toimenpiteitä ovat opiskelijahankinta ja tiedotus, järkeistetyn tuotannon koulutus, markkinointiosaamisen kasvattaminen sekä retket.

Kasvua Suomenkarjasta -kehittämishankkeella luodaan edellytyksiä suomenkarjaan perustuvan liiketoiminnan lisäämiselle läpi koko elintarvikeketjun. Hankkeessa luodaan yhteistyöverkosto ja vakiinnutetaan sen toiminta, brändätään suomenkarja sekä parannetaan jalostuksen tuomaa lisäarvoa sparraamalla tuotekehitystä.

Hankkeet rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Projektipäällikkö vastaa hankkeiden toimenpiteiden ja talouden toteuttamisesta hankesuunnitelmien mukaisesti, tekee maksuhakemukset, huolehtii hanketiedotuksesta ja osallistuu hanketiimin toimintaan yhdessä muun projektihenkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa, hyvää karjatalousalan tuntemusta, kokemusta EU-rahoitteisista hankkeista ja hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tiimimestarikoulutusta, tuotekehittäjän kokemusta, innovatiivisuutta, markkinointiosaamista ja napakkaa työotetta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ahlman on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan 14.08.2017 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset(at)ahlman.fi Viestin aiheeksi Projektipäällikkö. Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Eeva Ylinen, puh. 0400 805 839 to 10.8. sekä pe 11.8. klo 10-12.

Kommentit

Kommentoi