innerftlogo
  • fb1
  • fb1
  • in
  • yotube

Avoimet työpaikat

16.11.2017

Projektipäällikkö matkailualan hankkeeseen

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta sekä vapaata sivistystyötä. Toimimme Pirkanmaalla Tampereella ja Orivedellä. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.

Ahlmanin koulun Säätiö hakee Tampereelle
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen matkailualan hankkeeseen

Pure Pirkanmaa -hankkeessa muodostetaan yrityslähtöinen matkailun yhteistyöverkosto, kehitetään verkoston ja yritysten toimintaa, työvälineitä sekä pirkanmaalaisia reittejä ja luontomatkailua.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti, tekee maksuhakemukset, huolehtii hanketiedotuksesta ja osallistuu hanketiimin toimintaan yhdessä muun projektihenkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta hyvää matkailualan tuntemusta ja erityisesti luontomatkailun osaamista sekä kokemusta EU-rahoitteisista hankkeista. Viestintä- ja vuorovaikutustaidot, etenkin digimarkkinointiosaaminen sekä yritysverkoston toiminnan hallinnointi- ja buustaustaidot, ovat projektipäällikön ydinosaamista. Arvostamme korkeakoulututkintoa, innovatiivisuutta, yritysten kehittämisen tuntemusta, tuotekehittäjän kokemusta ja napakkaa työotetta. Oivan lisän osaamiseen tuo kokemus muiden maakuntien matkailun kehittämistyöstä.

Tehtävä täytetään, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ahlman on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan 10.1.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@ahlman.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Eeva Ylinen puh. 0400 805 839 torstaina 7.12. klo 9-11, maanantaina 11.12. klo 9-11 ja maanantaina 8.1. klo 9.30-11.30.